Collega’s Marjan Biemolt en Jan van der Laanleerden elkaar kennen bij De Jacobijn toen Jan haar inwerkte als maaltijdbezorger. Wat begon als een vriendschap bloeide uit tot een relatie. Marjan: “We hadden meteen een klik en voelen elkaar goed aan. Tijdens een filmavond, totaal onverwacht, heeft Jan mij ten huwelijk gevraagd en vandaag 1 jaar geleden gaven we elkaar het ja woord. Als trouwauto hebben we de auto van De Jacobijn gebruikt en na de ceremonie zijn we langs de zaak gereden. Onze collega’s waren blij verrast!”

“Sommige klanten weten dat we een stel zijn waardoor we vaak de groetjes aan elkaar moeten doen, hartstikke leuk! Dit sociale aspect vind ik het leukste aan mijn werk,” vertelt Marjan. “Je bouwt een band op met de klanten en dit geeft een fijn gevoel. Wij wensen Marjan en Jan heel veel geluk toe!