“Toetjesmaker, planner, maaltijden verwarmen, maaltijden bezorgen, overal mag je mij voor wakker maken en ik ben er,” aldus Ron Duker. Ron is 44 jaar en maaltijdbezorger bij De Jacobijn. Gezelligheid, de hechte club collega’s en het contact met doelgroep dat maakt het werken bij De Jacobijn zo leuk. Ron werkt al sinds 2013 met veel plezier bij ons.

“Vanuit de taxiwereld ben ik bij De Jacobijn terecht gekomen. Ik had al veel ervaring met de ouderenzorg vanuit de WMO toen mij deze baan werd aangeboden. Als telefonist, centralist en taxichauffeur heb ik de doelgroep goed leren kennen. De overstap naar bezorger van maaltijden was voor mij dan ook een logische stap.”

“Leuk dat je er bent, ben je er morgen ook weer?”, zijn de woorden die Ron vaak hoort van onze klanten. En dat kunnen wij ons goed voorstellen. Met een gulle lach en een gezellig praatje brengt Ron de maaltijden rond. Wij snappen wel dat ze hem graag elke dag willen zien. Dit is helaas onmogelijk want naast de vele taken die Ron al heeft is hij ook nog het aanspreekpunt van De Jacobijn als collega Jos Hiemstra er niet is. “Maar dat is wel het leuke aan deze baan, ik ben breed inzetbaar en ik vind alle taken leuk!”