Een groter compliment kan een werkgever niet krijgen. Aan het woord is deze week Jos Hiemstra. Jos is het aanspreekpunt van De Jacobijn in Haren. Jos is als zelfstandig kok in 1995 begonnen bij De Jacobijn. Tussendoor is hij even weg geweest maar in 2011 hebben wij samen de draad weer opgepakt. Inmiddels was het restaurant gesloten maar de focus werd helemaal op de maaltijdbezorging gelegd.

“Het is altijd fijn om bij de Jacobijn te zijn.”

Jos geeft leiding aan de bezorgers van de warme maaltijden in Haren en omgeving. Hij zorgt ervoor dat de maaltijden op tijd warm zijn en stuurt collega’s aan. Ook voor de planning en de administratieve werkzaamheden draait Jos zijn handen niet om. “Het leuke aan mijn werk is dat ik altijd betrokken ben geweest bij de ontwikkelingen rondom De Jacobijn. Tot op de dag van vandaag ben ik dat nog steeds. Het voelt als een stukje van mijzelf maar intussen doe ik dit samen met heel veel collega’s.”

“Wij leveren maaltijden in o.a.; Groningen, Hoogezand, Sappemeer, Kropswolde, Haren, Glimmen, Onnen, Noordlaren, Zuidlaren, Tynaarlo, Vries, Eelde, Paterswolde, Harkstede, Scharmer, Kiel-Winneweer, De Groeve en Borgercompagnie. Totaal zo’n 600-650 maaltijden per dag. Het is een leuke baan. Ik ben nog steeds erg blij dat ik in 2011 opnieuw de overstap heb gemaakt naar De Jacobijn.”